top of page

Online back-up

Gedaan met zelf back-ups nemen

 

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over uw back-up. In de absolute zekerheid dat het perfect in orde is. Zonder omkijken. Wat er ook gebeurt. Volledig volgens uw wens. Dagelijks of wekelijks? 7 dagen terug? Een maand terug?

 

 

Een jaar back-ups: 15 minuten werk

 

Stap één: download de software voor uw besturingssysteem. U werkt met een mac, linux, ...?  Geen probleem.  U stelt een backuproutine in op minder dan 15 minuten. Vanaf dan doet uw computer het werk en u kan met een gerust hart verder met uw dagtaak.

 

 

Eén grote, vele kleintjes

 

Tijdens de eerste run wordt een kopie gemaakt van alle gegevens die u wenst te beveiligen.  Later stuurt het systeem enkel de nieuwe en gewijzigde bestanden naar onze backupcluster.  Onze online back-up is erg zuinig met uw bandbreedte.

 

 

 

Veilig ver weg en toch bereikbaar

 

Uw data en documenten worden veilig opgeslagen in twee ultramoderne klasse A datacenters. U kan zelf eenvoudig en snel uw data herstellen. Geen engineers nodig, u kan alles zelf doen, maar uiteraard kan u op ons rekenen voor de nodige hulp.

 

 

Doorzichtige kosten

 

Wij houden het graag simpel. U betaalt enkel een maandelijks abonnementsgeld op basis van de grootte van de back-upbestanden.  De setup is gratis. Verder zijn er geen supplementen of andere bijdragen.

bottom of page