top of page

Frequently Asked Questions

01

02

03

04

Hoe configureer ik mijn email op mijn iphone/ipad?

Als u gebruik maakt van onze exchange hosting, volstaat het om u in de mail instellingen op uw toestel aan te melden met uw email adres en wachwoord. De rest van de gegeven worden automatisch opgehaald.

Wanneer u geen gebruik maakt van onze exchange hosting, contacteer ons en we helpen je graag verder.

 

 

 

Phishing en andere bizarre emails?

Het belangrijkste wat u voornamelijk niet mag doen met onduidelijke emails is ingaan op de vragen/boodschap. Vooral niet klikken op hyperlinks in de email. Geen ons eventueel afzender/titel door en wij blokkeren deze graag voor u. U kan ook altijd rechts klikken op de email en via "ongewenste email" kiezen om de afzender te blokkeren.

 

 

Windows 7 - hoe kan ik snel naar mijn bureaublad

2 snelle manieren: ten eerste kan u via de combinatie "windows toets" + "D" dit bereiken of ten tweede kan u met de muiscursor helemaal rechts onderaan (naast het klokje) bewegen en dan via een linker klik op het verticale, doorzichtige balkje komt u ook terecht op uw bureaublad.

 

 

 

Windows 7 - hoe kan ik programma's toevoegen aan de taakbalk?

Eens een programma geopend is, krijg je het icoon te zien van het programma op de start balk. Sluit u het programma, is het icoon terug weg. Als u met de rechter muisknop klik op het icoon, terwijl het programma open staat, kan u kiezen voor: "Dit programma vastmaken aan de taakbalk"

bottom of page